אודות יחידת ההספקה

הודעה לגולשי האתר

האתר משמש כמרכז מידע ליחידות האוניברסיטה ולכן ניתן לצפות בו מהקמפוס בלבד, למעט דפים בודדים הפתוחים לקהל הרחב כגון מידע לספקים, עיצוב גרפי ובית הדפוס.

יחידת הספקה מתמחה במתן שירותים לוגיסטיים ליחידות האוניברסיטה. ​היחידה שייכת לאגף הכספים וכפופה לסמנכ"ל הכספים.

עיקרי השירותים הניתנים על ידי יחידת הספקה:

• אספקת פריטים נחוצים מהמחסן המרכזי
  • עריכת מכרזים מרכזיים ומכרזים פרטניים
  • הפקת הזמנות רכש לספקים בארץ
  • רכש מספקים בחו"ל כולל הליכי יבוא עד לדלת הלקוח
  • תיעוד וניהול המצאי האוניברסיטאי
  • שירותי עיצוב גרפי מקצועיים
  • שירותי ומוצרי דפוס מותאמים אישית
  • ניהול רכבי האוניברסיטה

הפלטפורמה עליה מבוצעת הפעילות הלוגיסיטית הינה המערכת הלוגיסטית הממוחשבת (ERP) בה פועלים מאות משתמשים מדי יום.

הייעוד שלנו:

לספק חומרים ושירותים הנדרשים לפעילות האוניברסיטאית בזמן הדרוש, תוך צמצום עלויות, שיפור איכות ותנאי התקשרות, תוך שמירה על מנהל תקין, בהתאם לנוהלי האוניברסיטה ומטרותיה.

אנו פועלים במהלך כל השנה לשיפור השירות, זיהוי צרכים בשטח, איתור מקורות אספקה חדשים ועריכת הליכים תחרותיים לצמצום עלויות תוך ניצול כוח הקנייה של האוניברסיטה.

ביחידת ההספקה אנו מאמינים כי באמצעות שיתוף פעולה, הקשבה והכרת הלקוח נוכל לספק מענה יעיל ומתאים לכל דרישה. אנו פועלים בשיתוף פעולה הדוק עם חוקרים, מרצים ואנשי מינהל באופן שוטף.

דלתנו תמיד פתוחה..

הוספנו באתר מידע רב במגוון תחומי ההספקה ונמשיך לעדכנו בשוטף, על מנת שיהווה מקור מידע עדכני עבור כל העוסקים בתחום.

גלישה נעימה!

יחידת הספקה

enlightened במקביל ליחידת ההספקה פועלים באוניברסיטה גורמי רכש נוספים:  ​אגף הנדסה ותחזוקה (רכש לבינוי, הנדסה ותחזוקה שוטפת), ספריות האוניברסיטה (רכש ספרות, כתבי עת ומאגרי מידע), מדור נסיעות וזכויות אקדמיות (רכש כרטיסי טיסה) ומדור ספקים ביחידת החשבות (רכש שירותים מחו"ל)