יחידת הגזברות

היחידה שייכת לאגף הכספים וכפופה לסמנכ"ל הכספים של האוניברסיטה.

היחידה אחראית על שלושה תחומים / מדורים:

מדור תשלומים

מדור גבייה ותקבולים

מדור השקעות

הנושאים עליהם אחראית היחידה:

• ניהול תזרים המזומנים של האוניברסיטה ופיקוח עליו.
  • ניהול חשבונות הבנק וביצוע הפעילות הבנקאית השוטפת של האוניברסיטה בהתאם לנוהל מורשי חתימה ואחריות על הקשר עם המערכת הבנקאית.
  • ביצוע השקעות על פי נוהל השקעות - ניהול, ביצוע ובקרה, על פי הנחיות הועד המנהל, ועדת ההשקעות של האוניברסיטה וגורמי פיקוח אחרים,
  • ​​ניהול החשיפה המטבעית של האוניברסיטה.
  • אחריות על הפקת חשבונות ללקוחות שונים, גבייה ותקבולים מלקוחות בארץ ובחו"ל, רישומם והפקדתם בבנק.
  • אחריות על ביצוע כלל התשלומים של האוניברסיטה בארץ ובחו"ל (למעט שכר) ומתן מענה לספקים.
  • מתן דיווח כספי לגורמי-פנים ולגורמי-חוץ: וועדות השקעה ,מבקר פנים, ות"ת, מבקר המדינה, בנק ישראל ועוד.

הפעילות הכספית הממוחשבת ביחידה מבוססת על מערכות: ERP,  EPAY,,EDI    הבנקים ותוכנת דנאל להשקעות.

​​אנו תקווה כי האתר יסייע לפונים אלינו בפנייה אל הגורם הרלוונטי הנדרש ויקדם וישפר את השירות הניתן על ידנו.